HTML

Játékötleteim szülőknek

Ez a blog napi ötleteket ad majd szülőknek, akik szeretnének egy picivel többet adni a gyerkőceiknek. Mi minden nap alkotunk valamit, ezt szeretném megosztani Veletek. Nem minden ötlet a sajátom, van amit a neten találtam. Nagyon sok ismerősömnek volna kedve, csak ötlete nincs. Hát remélem ez az oldal majd segít nekik. Fogadjátok nagy szeretettel!

Friss topikok

  • Raky1: Szia Judit! Gratulálok az oldalhoz, remek! Német lapbook esetleg nincs a tarsolyodban? Üdvözlette... (2010.09.19. 19:46) Bemutatkozás
  • erdna: Nagyon jó ötlet, köszi. Már én is gondolkodtam, hogy mit találjak ki a rendszerességre a gyermekem... (2010.08.30. 16:24) NAPIREND
  • csucsu75: EZ agyon tetszik, szuper jó, a csajom biztos örülne neki:) (2009.06.06. 23:34) az első társasom

Linkblog

Archívum

Bemutatkozás

2009.06.04. 22:45 EzVicc

Két fiú (Atti 4éves, Andris 2éves) és augusztustól egy kislány, Dóri anyukája vagyok, leszek :)

Nagyon szeretem a gyerekeimet, és azt gondolom minden szabad percet ki kell használni, amíg együtt vagyunk. Pici koruk óta játékos foglalkozásokkal mulatjuk az időt. A főzést, takarítást, mosást, szóval a házimunkát megpróbálom akkor intézni amikor alszanak. Éjszaka pedig ötleteket gyűjtök másnapra, a késöbbiekre.

Oroszul és angolul is tanulgatunk. Ebben is szeretnék segítségetekre lenni. Saját tapasztalatból tudom, hogy az óvodás időszak a legideálisabb, hogy gyermekünk akcentus nélkül sajátítson el egy nyelvet.

Attit az Andris miatt nem vihetem szeptemberig oviba. 4éves, a dackorszak kellős közepén. Sok tanács, hozzászólás, internetes cikk, tv műsor után kidolgoztam egy napi programot. Ezt szeretném itt megosztani Veletek, hátha másnak is vannak hasonló gondjai, és ha csak egy hétre is, de segítséget tudok nyújtani a számára.

Amíg időm engedi megpróbálok napi szinten jelentkezni.

Eddig ide töltöttem játékainkat: ezvicc.multiply.com

 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr821164465

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nanny 2009.09.27. 11:24:28

Szia Judit!
Meglátogattalak itt is, gratulálok az oldalhoz, szuperek a játékok, az ötletek! Nagy-nagy ölelés az "igazi ékszereidnek", a 3 törpének!
Edit

Raky1 2010.09.19. 19:46:02

Szia Judit!
Gratulálok az oldalhoz, remek! Német lapbook esetleg nincs a tarsolyodban?
Üdvözlettel: Tünde
süti beállítások módosítása