HTML

Játékötleteim szülőknek

Ez a blog napi ötleteket ad majd szülőknek, akik szeretnének egy picivel többet adni a gyerkőceiknek. Mi minden nap alkotunk valamit, ezt szeretném megosztani Veletek. Nem minden ötlet a sajátom, van amit a neten találtam. Nagyon sok ismerősömnek volna kedve, csak ötlete nincs. Hát remélem ez az oldal majd segít nekik. Fogadjátok nagy szeretettel!

Friss topikok

  • Raky1: Szia Judit! Gratulálok az oldalhoz, remek! Német lapbook esetleg nincs a tarsolyodban? Üdvözlette... (2010.09.19. 19:46) Bemutatkozás
  • erdna: Nagyon jó ötlet, köszi. Már én is gondolkodtam, hogy mit találjak ki a rendszerességre a gyermekem... (2010.08.30. 16:24) NAPIREND
  • csucsu75: EZ agyon tetszik, szuper jó, a csajom biztos örülne neki:) (2009.06.06. 23:34) az első társasom

Linkblog

Archívum

nyaralás helyett bárányhimlő

2009.07.28. 14:17 EzVicc

Nagyon összejöttek mostanában a dolgok.

A nyaralás reggelén vettük észre a nagyobbik fiamon a kiütéseket. Egy hónapra karanténba kerültünk. A kicsi is elkapta, de még dúrvábban. Iszonyat mennyi pöttye volt.

Most meg a szomszéd bokráról lakmároztak bogyókat, amikről kiderült, hogy mérgezőek. Persze egész évben épp azon a napon utazott el a férjem, így mentőt hívtunk, és azzal száguldoztunk be. Hála Istennek semmi komoly, megúszták a gyomormosást. Lehetett volna rosszabb, a légzést állítja le ez a bogyó, ami teljesen úgy néz ki, mint a kökény.Azóta is ha egy mentőt hallok kiborulok, a gyomrom görcsberándol. Szőrnyű volt. Két gyerekkel egy mentőben 32.hetes várandósan, azon izgulva, hogy nem áll-e le a légzésük. Még az volt a szerencse, hogy itt volt anyukám. Ezúton is köszönet neki!

Engem pedig fekvésre ítélt a doki. Most töltöttem a 33.hetet, még 3hetet kéne kihúznom. Azért próbálkozom, ma is dínot készítettünk papírtányérból. Egy nagyon kedves ismerősöm ajánlotta az oldalt, ahonnan a mintát kinéztük. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr301273642

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása